Tove måtte på sygehuset efter gasudslip: I dag har jeg det fint

122 bankospillere blev evakueret i Nykøbing, da der blev slået hul på en gasledning under en underboring.

En hyggelig aften i Bankohallen fik en brat afslutning, da der tirsdag aften blev meldt om et gasudslip på Ringvejen i Nykøbing.

122 bankospillere måtte evakueres på grund af eksplosionsfare, og to af dem måtte en tur på sygehuset, fordi de fik det dårligt. 

En af dem var Tove Kibsgaard Pedersen.

- Jeg fik en trykken for brystkassen og lidt kvalme. Og så var det, som om jeg havde svært ved at trække vejret. Det fortalte jeg brandfolkene, og så kan det nok være, at det gik stærkt, fortæller hun dagen derpå.

Den 67-årige morsingbo blev i ambulance kørt til sygehuset i Thisted, hvor lægerne blandt andet behandlede hende med en iltmaske, og ved totiden om natten blev hun så udskrevet igen.

- Jeg er lidt træt, men det er klart, når man har været på sygehuset til klokken to. Ellers har jeg det godt nok. Det var da lidt barsk, men vi tog det alle stille og roligt, siger hun.

Anne Grethe Mikkelsen.
Anne Grethe Mikkelsen.
Foto: Karl Erik Lørup, TV MIDTVEST

Og at bankospillerne håndterede situationen fint, bekræfter Anne Grethe Mikkelsen, der driver kiosken i bankohallen.

Hun fortæller, at spillerne først fandt ud af, at der var noget galt, da en brandmand kom ind i hallen og fortalte, at alle skulle evakueres.

- Vi troede selvfølgelig, at det var en øvelse. Det var det desværre ikke, så vi gik stille og roligt ud. Det var da ikke sjovt, da vi fandt ud af, at det var alvor, men der var ingen panik, siger Anne Grethe Mikkelsen.

Det var i øvrigt arbejdet med at føre et fiberkabel under Ringvejen, der var skyld i gasudslippet. Den raket, man brugte til underboringen, slog hul i gasledningen.