Syv personer involveret i trafikuheld i Bjergby

To biler kørte her til morgen frontalt sammen I Bjergby. Syv personer var involveret i uheldet og blev efterfølgende kørt på sygehuset.

Mandag  morgen stødte to biler frontalt sammen i Bjergby. 

Syv personer var involveret i uheldet, og fem blev efterfølgende kørt til behandling på sygehus Thy Mors, idet flere klagede over nakkesmerter.

- Klokken 7. 45 får vi en melding om et færsdeselsuheld. Vi får at vide, at der er syv mennesker. To voksne og fem børn. Tre i den ene bil og fire i den anden, siger Mogens Hansen, beredskabsinspektør ved Morsø beredskabsafdeling.

De to voksne er begge mødre, der hver især var på vej til at aflevere deres i alt fem børn i instutioner. Ifølge beredsskabsinspektøren var det det kolde vejr og en våd vejbane, der forårsagde uheldet,  

- Det er lige i et sving, og det er glat, og så skrider den ene bil ud og rammer den anden. Så bliver den skubbet ned i grøften, siger Mogens Hansen.

Det var kvinden i bilen, der kørte  i grøften, som ringede til alarmcentralen.

I alt fem ambulancer og tre brandbiler blev sendt til ulykkesstedet, hvor vejen var så spejlglat, at selv redningsfolkene havde svært ved at stå fast. Ifølge Mogens Hansen tog det tre kvarter for redningsfolkene at få klippet bilen i grøften op.

- Det, de klagede mest over, var piskesmæld og selestrammere. Når man kører frontalt sammen og airbaggen udløses, så aktiveres selestrammeren også, og den tager altså ved.

Ifølge Mogens Hansen slipper både børn og voksne forholdvis heldigt. Han understreger, at selvom flere af de involverede klagede over smerte efter selens strammefunktion, så er det den, der var med til at gøre forskellen.

 

 

 

 

 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.