Stor eftersøgning: Hundredevis leder efter Michael

Frivillige og pårørende til Michael Nielsen, der har været forsvundet siden onsdag aften, har lørdag været i gang med en massiv eftersøgning.

Over 100 personer var lørdag mødt op ved Galtrup Musik- og Idrætsefterskole for at hjælpe til med eftersøgningen af 53-årige Michael Nielsen, der forsvandt fra Rehabiliteringscenter Strandgården i Nykøbing Mors onsdag aften. Han er sidst set nær efterskolen.

For 2,5 år siden kom den nu tidligere landmand Michael Nielsen ud for en arbejdsulykke, som gjorde ham hjerneskadet. Siden da har han boet på rehabiliteringscentret i Nykøbing. Her går han normalvist ture sammen med personalet eller sine gæster, men onsdag forlod han centret på egen hånd.

- Han er godt gående, idet han træner en del. Men bliver han træt eller har lægger sig, kommer han ikke op igen. Han bliver meget let overstimuleret og sker det, kan han ikke rejse sig, medmindre han får hvilet inden. Og han har sandsynligvis heller ikke fået hverken mad eller drikke, siger Michael Nielsens datter, Mia Mejlby Nielsen.

Kæmpe opbakning

Mia Mejlby Nielsen var sammen familie, venner og frivillige med til at organisere dagens eftersøgning. De fremmødte blev delt ind i mindre grupper for at finkæmme mulige områder, hvor Michael Nielsen kan være.

Michael Nielsen har mistet sin korttidshukommelse, og sommetider vender han mentalt tilbage til livet som landmand.

- Han har måske bestemt sig for, at han skal med ud og høste, passe køer eller køre traktor. Derfor har vi været ude og afsøge nærliggende gårde, for det er vores teori, at han er kommet tilbage på de tanker igen, siger Mia Mejlby Nielsen. 

 
 

- Tror på, at han lever

Selvom Michael Nielsen har været forsvundet siden onsdag aften, opgiver Mia Mejlby Nielsen ikke håbet om at finde sin far i live.

-Jeg tror på, at vi nok skal finde ham, men selvfølgelig er jeg bange. Jeg vil tro på, at han er i live, indtil det modsatte er bevist.

Politiet har tidligere brugt helikopter i eftersøgningen, men nu håber de meget på borgerhenvendelser, der kan give et gennembrud i eftersøgningen.

 

Signalement: 

 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.