Se overvågningsbilleder: Tyve stjal betalingsautomat

De to tyve, der natten til fredag stjal betalingsautomaten fra benzintanken ved Minkøbmand-butikken i Sejerslev, blev fanget på overvågningskamera.

Betalingsautomaten fra benzintanken ved Minkøbmand-butikken i Sejerslev blev natten til fredag fjernet af to tyveknægte. Tyvene spændte en rem om standeren og kunne på den måde trække den fri med deres bil. Udbyttet er endnu ikke gjort op, men der var en del kontanter i automaten. Poul Kjær Lynggaard, der er nabo til tanken, var tilfældigvis oppe i nat da tyveriet skete.

- Jeg hører et ordentlig drøn, og så kigger jeg ud af vinduet. Jeg ser to personer, der er ved at putte noget i bagagerummet på en bil. De kørte væk i høj fart, og så gik jeg ned og kiggede, hvad der var sket, og så fandt jeg så ud af, at det var standeren, der var væk, siger han.

Han kontaktede derefter politiet, der hurtigt var fremme på stedet. Poul Kjær Lynggaard er overrasket over episoden.

- Det forventer, man ikke sker i sådan en lille søvnig by som Sejerslev, men det skete, siger han.

quoteDet forventer, man ikke sker i sådan en lille søvnig by som Sejerslev.

Poul Kjær Lynggaard, Sejerslev

Butiksejer: hvad bliver det næste?

Tyveriet ærgrer indehaveren af Minkøbmand i Sejerslev, Annette Kjær Pedersen.

- Jeg er rigtig ked af det, for det første kommer det til at koste os en del penge. Vi kan heller ikke servicere samfundet med benzin i en længere periode. Det er lidt skræmmende, at vi bliver belemret med sådan noget, det, havde vi ikke troet, var muligt i vores lille samfund, siger hun.

Hun frygter, at tyve nu er kommet tæt på det lille samfund.

- Hvad bliver det næste? Kommer de ind i vores butik, eller kommer de og truer os? Det sætter nogle tanker i gang, siger hun. 

Det er kun to uger siden at to maskerede tyve forsøgte at stjæle betalingsstanderen fra OK-tanken i Øster Assels med samme metode, som blev anvendt i Sejerslev. Det har ikke været muligt at få en udtalelse fra politiet, om de tror, det er de samme gerningsmænd.

 

 

 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.