Scorede 39 mål i vanvittig fodboldkamp

Sundsøre og Nykøbing Mors IF gav hinanden en formidabel oplevelse, da de to seriemandskaber tirsdag aften scorede 39 mål tilsammen i en pokalkamp.

20-19. Det var cifrene på resultattavlen, da dommeren endelig kunne fløjte kampen mellem Sundsøre FK og Nykøbing Falster IF af efter en lang og nervepirrende afgørelse.

Trænerne havde i følge DBU Jylland aftalt inden kampen, at hvis det endte uafgjort, ville de gå direkte i straffesparkskonkurrence. Og da stillingen var 0-0 efter ordinær spilletid, tog holdene opstilling ved 11-meterpletten - og der blev de stående længe.

- Vi startede med at aftale fem sparkere fra hvert hold, og her scorede alle sikkert. Efterfølgende scorede fire sparkere fra hvert hold, så stillingen nu var 9-9 uden, at der var blevet brændt et spark, siger John Meier til DBU Jylland. Han er træner for Sundsøre FK, der til daglig huserer i serie 3 - modstanderne fra Nykøbing Mors IF hører til en række højere.

- Så brænder først en af vores spillere og så en af deres lige efter, så stillingen er stadig 9-9, da de to målmænd begge sparker - og scorer. Og så må vi jo starte forfra med vores sparkere, fortsætter han.

- Det sjove er, at forløbet er præcis det samme fra 10-10 til 19-19. Begge holds ni første sparkere scorer igen, og de samme to, som brændte deres første spark, misser igen chancen for at sparke bolden i kassen, og så er det igen op til målmændene at afgøre kampen, griner John Meier.

Og her blev Sundsøre FK's målmand den helt store helt. Først scorede han selv, og efterfølgende snuppede han skuddet fra Nykøbing Mors-keeperen. Dermed kunne Sundsøre FK fejre en helt vanvittig sejr på 20-19.

- Vores spiller, som brændte to spark, var nok lidt ekstra glad for, at vi trak det længste strå i sidste ende, siger træneren grinende og understreger, at han sjældent har set så mange flotte spark, som nærmest alle blev placeret helt ude ved en af stolperne.

Sundsøre FK møder i næste runde Lemvig, som ligeledes spiller Serie 3. Det er i sjette runde af DBU Pokalen.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Samfund.