Rystet over unges sexvaner

Kommuner sætter ekstra fokus på børn vaner på nettet

Nøgen-fotos på nettet - og sex mellem mindreårige. Flere kommuner oplever, at mange helt unge prøver grænser af - og ender med at føle sig misbrugte.

Morsø Kommune har ekstra fokus på problemet, efter at en 17-årig dreng sidste år havde sex med seks forskellige piger mellem 11 og 14 år. Kommunen har holdt forældremøder for at gøre opmærksom på problemerne med børns adfærd på nettet og de helt unges forhold til sex.

Interview med psykoterapeut Natalia Nørgaard Bach, der er formand for Kvisten i Viborg - et støttecenter for seksuelt misbrugte.

Se også interviewet med viceskoleinspektør Claus B. S. Hansen fra Dueholmskolen i Nykøbing, som fortæller om situationen. Claus B. S. Hansen er med i det nye samarbejde mellem kommunen, politiet og skolen om at sætte fokus på de mindreåriges seksualadfærd, både i virkeligheden og i cyberspace. Claus B. S. Hansen er også en del af en ny indsatsgruppe sammen med kommunen overfor de mindreårige piger på Mors, som enten allerede har haft deres seksuelle debut, eller som har risiko for at få det, inden de fylder 15 år.

 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Samfund.