Ryan Zinglersen var i spil

Den mangeårige elitetræner med bopæl i Skive bekræfter, at han den 30. december fik en seriøs henvendelse med et godt tilbud fra Mors-Thy Håndbold, men at han alligevel valgte at sige nej tak.

Ryan Zinglersen fortæller i dag, at han har været i spil som ny træner for Mors-Thy Håndboldklub.

- Det er rigtigt, at jeg har været i tætte forhandlinger med Mors-Thy Håndbold. Klubben kom med et fint tilbud, og det var en meget positiv oplevelse. Men fordi jeg på nuværende tidspunkt har gang i nogle andre interessante planer for min fremtid, valgte jeg at sige nej tak, siger Ryan Zinglersen.

På nuværende tidspunkt vil den tidligere HRH-mand med en trænerkarriere på topniveau både indenlands og udenlands ikke oplyse, om fremtidsplanerne er relateret til håndbold. Til gengæld vil han gerne bekræfte, at han på et tidspunkt længere ude i fremtiden ville være åben for at træne lokalområdets bedste håndboldhold.

- Det ville være en ære for mig at vende tilbage til området som træner på et tidspunkt. Men lige nu passer det bare ikke så godt, siger Ryan Zinglersen.

Tidligere har cheftræneren for Team Esbjergs hold i kvindernes håndboldliga, Jan Paulsen, også været inde i billedet til at overtage trænergerningen i Mors-Thy. I begyndelsen af december var den tidligere landsholdsspiller på besøg i Fjordbank Arena for at overvære Mors-Thy's kamp mod FIF, og her bekræftede han, at han var kontaktet og havde interesse i at træne mandskabet.

Morsø Folkeblad har ikke kunnet få forbindelse til Jan Paulsen i løbet af torsdagen for at høre, hvor tæt han har været på klubben i denne proces. Men Thomas Hylle, der er ansvarlig for den sportslige ledelse i den vestjyske klub, siger:

- Jan (Paulsen, red.) bliver hos os indtil sommer, når hans kontrakt udløber, siger Thomas Hylle.