Rovvig Efterskole er gået konkurs

Rovvig Efterskole på Mors må dreje nøglen om, og alle elever bliver derfor flyttet til Galtrup Musik- & Idrætsefterskole.

Eleverne fra Rovvig Efterskole må nu flytte seks km vest på. Skolen er nemlig gået konkurs og må med øjeblikkelig virkning lukke og slukke.

Det skriver limfjordupdate.dk, der også kan fortælle, at eleverne nu vil blive flyttet til Galtrup Musik- og Idrætsefterskole.

- Efter flere år med udfordret økonomi og vigende elevtal har skolens bestyrelse d.28. april truffet den tunge beslutning, at nedlægge driften pr. 30. april 2015. Gennemførelse af skoleåret var ikke mulig. Derfor var en hurtig løsning af stor betydning for skolens 36 elever, siger bestyrelsesformand Bente Aarup til hjemmesiden.

34 af skolens 36 elever og deres forældre har takket ja til at fortsætte efterskoleåret på Galtrup Musik- og Idrætsefterskole, der ligger blot seks km fra Rovvig Efterskole. De er optaget på skolen pr. den 1. maj, og det er heldigt, for allerede den 4. maj starter deres skriftlige prøver.

- Vi beklager dybt, at det er kommet så vidt, at skolens historie ender her, siger Bente Aarup til limfjordupdate.dk.

Det er endnu ikke afgjort, hvad der skal ske med efterskolens lokaler, der ligger lige ned til Vildsund på Vestmors.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Erhverv.