Perleplade-pige har nået 35.000 kroner

Perleplade-pigen Louise Graff Mouritsen er bare 2000 kroner fra på to år at have indsamlet 100.000 kroner til Knæk Cancer. Hun håber på at komme i mål inden i aften.

En gammel kending i Knæk Cancer er nu 12-årige Louise Graff Mouritsen fra Mors, der i år har gentaget succesen med at lave sælge perleplader og donere pengene til Knæk Cancer og Kræftens Bekæmpelse.

Sidste år var en stor succes. Her samlede hun hele 63.410 kroner ind ved salg af perleplader, og i år gør hun det så igen. For det har hun lovet:

- Det har jeg lovet en nær ven, som jeg selv mistede til kræft her i sommerferien. Det var faktisk hende, der modtog den aller første perleplade, som jeg lavede sidste år, lød det tidligere på ugen, da TV MIDTVEST besøgte Louise Graff Mouritsen midt i hendes perleplade-produktion.

Perlepladerne kan købes på Facebook og i forskellige butikker i Nykøbing. Og det tilbud har rigtig mange benyttet sig af.

- Vi er lige nu oppe på 35.000 kroner, så hvis jeg kan sælge for bare 2000 kroner mere i løbet af dagen, så når jeg samlet set op på 100.000 kroner indsamlet til Kræftens Bekæmpelse på to år, fortæller den unge og stolte iværksætter fra Mors.

I aften vil Lousie Graff Mouritsen sammen med hendes nærmeste familie holde Knæk Cancer-fest, for at markere, at Louise i aften kan indtelefonere minimum 35.000 kroner til det gode formål.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sundhed.