Opdateret: Efterlyst far og søn involveret i færdselsuheld – lægehelikopter på vej

Den 62-årige mand fra Brande og hans fireårige søn, som politiet mandag morgen efterlyste, har været i en ulykke nord for Engesvang.

Opdateret 16. september kl. 12.19

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser ikke længere den 62-årig far og hans søn på fire år. Det skriver politiet på Twitter. De to personer har været involveret i et færdselsuheld nord for Engesvang.

  Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser mandag morgen en 62-årig far og hans fireårige søn. Politiet frygter, at faderen kan finde på at gøre skade mod barnet, og opfordrer derfor alle, der har set enten drengen eller faderen til at rette henvendelse straks.

  - Politiet har grund til at tro, manden kunne finde på at gøre skade på sin fireårige søn, der har været i hans varetægt siden søndag aften, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

  - Moderen frygter for drengens liv. Derfor beder vi nu offentligheden om hjælp til at finde drengen og hans far.

  Faderen er 62 år og almindeligt til kraftigt bygget. Han er tyndhåret med høje tindinger og kan bære briller.

  Se video: En 62-årig mand, der mandag morgen blev efterlyst sammen med sin fireårige søn, er død i en trafikulykke.

  Forsvaret har efterfølgende meddelt på Twitter, at der er sendt en helikopter på vingerne, som også deltager i eftersøgningen af faderen og sønnen.

  Har du set drengen eller hans far eller har oplysninger, der kan hjælpe med at finde dem, så kontakt med det samme politiet på telefon 114.
   


  Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.