Nordisk træf på Mors: Campister valfarter til Limfjordsøen

- Vi kommer her for at møde venner og hygge os, siger Vidar Andersen, der sammen med sin kone er kørt fra Norge til træf på Mors.

Sommer er ikke kun badetid, men i stor stil også campingtid. Og i weekenden er over 500 campister fra både Danmark, Sverige, Norge og Finland samlet til det årlige Nordisk Autocampertræf på Mors - ikke for at vise deres campere frem, men for at dyrke fællesskabet.

quoteHer er varmt og godt, og solen skinner. Hvad mere kan vi forlange?

Vidar Andersen, campist, Norge

- Vi kommer her for at møde venner og hygge os. Her er varmt og godt, og solen skinner. Hvad mere kan vi forlange?, siger Vidar Andersen, der sammen med sin kone er kørt fra Sotra i Norge til Autocampertræf på Mors.

I 19 år har ægteparret fra Norge kørt Europa tyndt i deres autocamper og har nu for fjerde gang sammen med mere end 250 andre autocampere kastet anker på Mors.

quoteDet er det, der er så godt, når man har en autocamper. Det er et fællesskab, man får med andre

Anne Norup, formand, Dansk AutoCamper Forening

Her er plads til alle

Det er primært pensionister og erfarne campister, der er med - mange af dem kender hinanden tidligere træf.

- Her vil vi bare gerne snakke sammen alle sammen. Det er det, der er så godt, når man har en autocamper. Det er et fællesskab, man får med andre, fortæller Anne Norup, der er formand, Dansk AutoCamper Forening og naturligvis også at finde på Mors denne weekend.

Og vil de mange campister ud og opleve Mors, så er der tilrettelagt alt fra en tur i Jesperhus, rundvisning på Dansk Skaldyrcenter til romsmagning og sælsafari til Blinderøn.

Mors lagde sidst grund til det Nordiske Autocampertræf i 2015.

Mød de glade campister på Mors i indslaget her. 

 

 

 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Livsstil.