Nederlag til Mors-Thy

Mors-Thy må se sig slået med to mål over Århus Håndbold.

Mors-Thy Håndbold

Hvis Århus Håndbold stadig skulle have mulighed for at få de maksimale to point med over i slutspillet i herrernes bedste håndboldrække, så var kravet en sejr ude over Mors-Thy. Og det klarede holdet fra smilets by.

Århus havde et lille overtag på måltavlen det meste af vejen, og det endte med en sejr på 25-23 til østjyderne efter en stærk præstation i Århus-målet af Jens Fredsgaard. Gæsterne førte med et enkelt mål ved pausen, og den føring blev udbygget med et par mål i starten af de sidste 30 minutter. På intet tidspunkt i anden halvleg lykkedes det Mors-Thy at komme foran.

Dermed kommer Århus Håndbold op på 33 point ligesom Skjern på tredjepladsen, mens KIF Kolding København har 34 point på andenpladsen.

Førstepladsen, som Team Tvis Holstebro har sikret sig, og andenpladsen giver to point med over i slutspillet, mens de næste par hold i tabellen må nøjes med et enkelt point.

Nordsjælland Håndbold på næstsidstepladsen vandt på hjemmebane lidt overraskende med 31-27 over GOG, der også kæmper for at få point med over i slutspillet.