Mystisk mand kigger forbi

Ubuden gæst sneg sig på toilettet i Snedsted.

En mystisk mand var mandag aften på spil i Thy og på Mors, hvor han sneg sig ind til flere beboere - tilsyneladende uden at stjæle noget.

- Hvad han er for en gut, og hvad han var ude på, ved vi ikke. Men vi vil gerne høre fra folk, der har set ham, siger vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Manden var første gang på spil i en lejlighed på hovedgaden i Snedsted, hvor den kvindelige beboer klokken 19.39 hørte det pusle på toilettet. Og da hun så efter, opdagede hun en fremmed mand, der talte til hende på et gebrokkent dansk og skyndte sig ud.

Godt et kvarter senere var den gal hos kvindens overboer, der pludselig så manden gå ind af den ulåste dør, gennem stuen og ind på toilettet. Også her forlod den ubudne gæst stedet uden at tage noget med sig.

- I´m sorry

Og klokken 20.35 var manden så nået til Øster Jølby på Mors. Politiet fik i hvert fald en anmeldelse om en mand med samme signalement, der først kiggede ind gennem et vindue og derefter gik ind i huset. Den kvindelige beboer råbte, at han skulle gå sin vej - og det gjorde sig så med beskeden "I´m sorry".

Den mystiske fremmede var omkring 175 centimeter, buttet eller kraftig, mørklødet og havde mørkt tøj på.