Morten Balling stopper i Mors-Thy

Mors-Thy Håndbolds topscorer og anfører stopper i klubben til sommer, selvom han har kontrakt for et år endnu. Han har valgt at benytte en klausul i kontrakten, der giver ham mulighed for at skifte til en top 4 klub i Danmark

Hvilken top 4-klub det er, Morten Balling skifter til, er dog stadig en stor hemmelighed. 

- Det kan jeg ikke sige noget om endnu. Det er den nye klub, der bestemmer, hvornår det skal offentliggøres, fortæller Morten Balling.

Indbegrebet af Mors Thy Håndbolds succes

Morten Balling har de seneste år været indgrebet af Mors-Thy Håndbolds succes på banen, og blev i sidste sæson kåret til årets liga spiller af fans på hbold.dk.

- Jeg har været utrolig glad for min tid i Mors-Thy Håndbold og haft nogle forrygende år i klubben. Nu er tiden kommet til at spille om top placeringer i ligaen og forsøge at løfte mit spil et par niveauer på venstre fløj. Jeg vil meget gerne have flere kampe i den røde hvide landsholdstrøje. Det tror jeg et klubskifte kan forbedre chancerne for, fortæller Morten Balling.

Mors-Thy Håndbold er en udviklingklub-

Det gør selvfølgelig ondt i sjælen, at sende Morten videre til en anden klub, men samtidig skal vi stadig huske på, at Mors-Thy Håndbold er og bliver en udviklingsklub. Morten Ballings klubskifte er et bevis på, at klubben gør et solidt og fornuftigt stykke arbejde med at udvikle spillere til ligaen og ikke mindst til de største klubber i Danmark, siger bestyrelsesformand Heino Vigsø.

Han mener, at Mors-Thy Håndbold fortsat står stærkt på venstrefløgen, da klubben tidligere i år skrev en to-årig kontakt med Jørgen Rasmussen.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Jørgen Rasmussen fik tilbudt en to års kontrakt, da vi havde på fornemmelsen, at indeværende sæson var Mortens sidste i denne omgang. Jeg vil ikke kalde det klogskab, men i klubben glædes vi over, at Jørgen Rasmussen også er at finde i Mors-Thy Håndbold i næste sæson. Vi ser ham som den perfekte afløser for Morten Balling, siger Heino Vigsø.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sport.