Morsø Sparekasse præsenterer overskud

For bare ti dage siden blev Morsø Sparekasse udråbt som Danmarks farligste at have sine penge i. Nu viser sparekassen et overskud for 1. halvår af 2010 på 17,6 millioner kroner.

Selv om man er dømt til at være en usikker sparekasse, så betyder det ikke, at man ikke kan have overskud. Det beviser Morsø Sparekasse i dag med et overskud på 17,6 millioner kroner for første halvår af 2010.

Det er efter to års regnskaber med røde tal, at sparekassen i dag kan præsentere tal i plus. Noget sparekassen anser for tilfredsstillende.

- Vi glæder os over en flot basisindtjening, men samtidig er det vigtigt, at vi fortsat holder fokus på de høje nedskrivninger på udlån og tilgodehavender, der stadig skæmmer regnskabet, siger sparekassens direktør Peter Christensen.

Med det nye halvårsresultat samt forventningerne til andet halvår i baghovedet, vurderer banken før kursregulering og nedskrivninger med videre for 2010 vil ligge i niveauet 120 millioner kroner. Det er en opjustering i forhold til de 100 millioner, som banken havde regnet med.

Se hele halvårsregnskabet her:

http://www.morsoesparekasse.dk/index.asp?display=newsdetail&news_id=533&unfold=1