Mors-Thy tabte lokalopgør

Håndboldherrerne fra Mors-Thy tabte i aftes på hjemmebane til lokalrivalerne fra Bjerringbro-Silkeborg

Håndboldherrerne fra Mors-Thy måtte i aftes se sig slået på hjemmebane, af et stærkt spillende Bjerringbro-Silkeborg mandskab.

Gæsterne fra BSV vandt med 29-26 efter en halvegsføring på 17-12. Sejren blev grundlagt  i kampens første 30 minutter, hvor Bjerringbro-Silkeborg dominerede med flot angrebsspil.

Efter pausen blev der slækket lidt på koncentrationen og Mors-Thy kom mere med i kampen. Selv om kampen set over 60 minutter var godkendt for BSV, var der dog alligevel plads til forberdringer, mente Michael V. Knudsen:

- Det var vigtigt, at vi fik leveret en god kamp. Vi smed lidt bolde væk og brændte nogle chancer til sidst, og vi skal arbejde på at blive skarpere i samtlige minutter, sagde BSV-stregspilleren efter kampen.

Bjerringbro-Silkeborg er nu på andenpladsen i herreligaen, men Mors-Thy i den tunge ende af tabellen fortsat holder sig over nedrykningszonen.