Mors-Thy slog bundbold

​Mors-Thy klemte sig søndag op i slutspilsfeltet i herrernes bedste håndboldrække med en sejr over Randers.

Mors-Thy Håndbold

Søndag sikrede Mors-Thy sig to meget vigtige point, der betyder, at holdet lige netop klemmer sig ind i slutspilsfeltet i herrernes bedste håndboldrække.

Hjemmeholdet fra Mors-Thy kom bedst fra start, og da der var spillet 10 minutter, stod kampen 5-2. Her svarede Randers igen med to scoringer i træk. Men så fik Mors-Thy for alvor fat. De vandt den efterfølgende periode 4-0, og så var der hul til gæsterne fra Randers. Det skriver hbold.dk

Randers havde resten af 1.halvleg meget svært ved at score mål. Så selvom de stod ganske fint i defensiven, lykkedes det ikke for dem at hente ind på hjemmeholdet. De to hold gik derfor til pause med stillingen 12-7.

2.halvleg forløb egentlig meget som slutningen af første halvleg, hvor holdene skiftedes til at score mål, og Mors-Thy derfor holdte Randers på afstand.

Randers fik aldrig knækket Mors-Thys forsvar, og derfor udeblev spændingen i kampen også. De kom ikke tættere på end 4 mål. Derfor kunne Mors-Thy, grundet en solid defensiv indsats, juble over to point, som aldrig var i fare.