Mors-Thy kan gå konkurs

Mors-Thy Håndbold er 334.000 kroner fra at gå konkurs. Det blev oplyst på et krisemøde mandag aften

Hvis ikke Mors-Thy Håndbold skaffer 334.000 kroner inden onsdag aften, så er det slut med ligahåndbold i Thy og Mors. Det var resultatet af det krisemøde, klubben i aftes havde inviteret sponsorere, spillere og andre interesserede til.

 - Det er klart, det er altid de sidste kroner, der er sværest at finde, men det vi har hørt her i aften, så håber, tror og beder vi til, at det sker, sagde bestyrelsesformand i klubben Hans R. Holst umiddelbart efter mødet til TV/MIDT-VEST.

Har samlet 1,9 million

Klubben har siden weekenden, hvor det kom frem, at der var røde tal på bundlinjen kæmpet for at hente penge til driften ind fra sponsorere. I flere medier forlød det, at klubben manglede mellem 1,5 og 1,7 millioner kroner. Det tal var for lavt, da der mangler 2,3 millioner kroner for at spillerne igen kan få deres løn, og også lavere end det tal, som klubben havde samlet ind.

Inden mødet havde klubben fået tilsagn om 1,9 millioner kroner. Alligevel fik det økonomiske morads nogle af klubbens sponsorer til at udtrykke utilfredshed med, at underskuddet ikke var meldt ud noget før.

 - Det er en berettiget kritik. Det tager vi til efterretning, men det er ikke i aften, der skal rulle, det må ske på en eventuel generalforsamling. Det er vi ikke optagede af i dag, det, vi er optagede af, er at Mors-Thy overlever som ligaklub, sagde Hans R. Holst.