Mors-Thy henter spændende svensker

24-årie Marcus Dahlin skifter til Mors-Thy Håndbold på en toårig kontrakt. Han kommer fra svenske IFK Kristianstad, der har spillet Champions League.

Foto: Arkiv

De fleste klubber er så småt taget hul på forberedelserne til næste sæsons udgave af Boxerligaen. Det er man også i Mors-Thy Håndbold. Klubben har netop præsenteret Marcus Dahlin. 24-årige Dahlin har i denne sæson spillet Champions League med IFK Kristianstad. Derudover har han også været inde og snuse til det svenske A-landshold, hvor han står noteret for otte kampe, skriver Mors-Thy Håndbold på sin hjemmeside.

Cheftræner, Jan Paulsen, glæder sig over tilgangen af back-spilleren.

- Marcus er venstrehåndet højreback, han er en to-vejs spiller og rummer stort potentiale. Angrebsmæssigt har vi med en skytte at gøre, som er opdraget i den svenske skole med stor disciplin og forståelse for spillet. Tilmed dækker han en solid back, der med sine over to meter i højden og over 100 kilo vil være med til at stabilisere defensiven, siger Jan Paulsen til klubbens hjemmside.

Marcus Dahlin har tidligere spillet i Danmark, da han i 2013/14-sæsonen spillede han TMS Ringsted. Hovedpersonen glæder sig til endnu et dansk eventyr.

- Først og fremmest ser jeg meget frem til at få Jan Paulsen som træner, coach og indpisker. Han har en erfaring med fra sin egen tid som spiller - specielt i den tyske bundesliga, som jeg glæder mig meget til at lære noget af. Yderligere kender jeg Mors-Thy Håndbold fra min tid i Ringsted som en meget svær modstander - specielt på det uindtagelige fort på Bette Balkan, hvor der altid er en euforisk stemning og fantastisk opbakning, siger Marcus Dahlin.

Marcus Dahlin møder sammen med resten af Mors-Thy-truppen ind til første træning frem mod den nye sæson d. 21. juli.