Meldgaard stopper i Mors-Thy Håndbold

Mads Meldgaard har udnyttet en klausul i sin kontrakt og stopper til sommer i klubben.

Den talentfulde målmand Mads Meldgaard, som allerede som 1. års senior har fået en del spilletid i ligaen for Mors-Thy Håndbold, er til sommer fortid i klubben.

Mads Meldgaard har udnyttet en klausul i kontrakten, som gør at han kan stoppe i klubben 1 år før kontraktens oprindelige udløb.

Mads Meldgaard, som har fået en del af sin håndboldopdragelse i moderklubben HF Mors, kom tilbage til MTH for 2 år siden efter et 2-årigt ophold i Ikast og har udviklet sig eksplosivt i de 2 år han har været i MTH.

- Mads har været igennem en rivende udvikling igennem de 2 år han har været i MTH, og vi er rigtig kede af, at han forlader os nu, da vi føler at vi kunne have udviklet ham yderligere de kommende år. Selvom vi ikke synes det er den rette beslutning, vil vi selvfølgelig ønske Mads held og lykke med fremtiden, og vi håber at Mads udvikler sig rigtig godt, så han engang ude i fremtiden igen vil trække i MTH trøjen, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg er taknemmelig for den chance Mors-Thy Håndbold har givet mig de sidste 2 år, og det er med blødende hjerte at jeg forlader klubben. Jeg var stillet en ny rolle i udsigt, som jeg ikke kunne se mig selv i og derfor søger jeg nye udfordringer, siger Mads Meldgaard.

Mads Meldgaard har endnu ikke styr på fremtiden - om end der er nogle følere ude.