Livsfarlig medicin stjålet fra sygehus

Ukendte gerningsmænd er sluppet afsted med medicin for 300.000 kroner fra Sygehus Thy-Mors. Ifølge politiet er medicinen livsfarlig, hvis den ikke håndteres af eksperter.

Midt- og Vestjyllands Politi er i øjeblikket igang med en større eftersøgning, efter et omfattende medicintyveri natten til mandag.

Politiet blev tilkaldt til Sygehus Thy-Mors i Nykøbing klokken tre i nat, men i første omgang var der intet der tydede på en forbrydelse. En nærmere undersøgelse viste dog, at ukendte gerningsmænd har benyttet en ulåst dør, og er sluppet afsted med medicin for 300.000 kr.

Der er endnu ikke et fuldstændigt overblik over, hvilken slags medicin der er stjålet. Men ifølge Midt- og Vestjyllands Polit drejer det sig om hjertemedicin, smertestillende og ampuller med bedøvelsesstof med mere.

- Det er farlig medicin, når det bliver brugt i ukyndiges hænder. Hvis man har den mindste anelse om, hvor medicinen befinder sig, opfordrer jeg kraftigt til, at man får ringet til politiet, siger Poul Vestergaard-Lau, der er leder af lokalpolitiet i Thisted

Politiet ved endnu ikke, om det drejer sig om en enkelt gerningsmand, eller om flere har været involveret i tyveriet.