Lig fundet i udbrændt hus

Under oprydningen efter den brand, der natten til tirsdag raserede et hus i Jørsby på Nordmors, har politiet og Beredskabscenter Nordjylland fundet liget af en person.

Politiet bekræftede fredag eftermiddag, at der under oprydningen i det nedbrændte hus på Nordmors, er blevet fundet et lig af en person. Beredskabscenter Nordjylland var i gang med oprydningen efter branden, og i den forbindelse fandt de på husets badeværelse et lig af en endnu uidentificeret person.

Onsdag udelukkede politiet ellers, at den 56-årige beboer var indebrændt og efterlyste ham i stedet i hele landet. Politiet kan ikke udelukke, at der er tale om den 56-årige efterlyste mand. Politiet og Kriminalteknisk Center ved Midt- og Vestjyllands Politi afholder lige nu et retsmedicinsk ligsyn på stedet for at fastlægge identiteten på personen.

Indtil i mandags var den 56-årige lejer af adressen på Biskærret i Jørsby indlagt på Viborg Sygehus. Her blev han hentet af sin søster og kørt til sit hjem i Jørsby, der altså nu er brændt ned. Branden havde været i gang længe, inden den blev opdaget og brandvæsenet tilkaldt. Huset var nedbrændt, da brandvæsenet kom frem.

Hvis personens identitet ikke kan fastlægges på stedet, skal en senere obduktion klarlægge identiteten.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.