Kulturmødet på Mors blev en kæmpe succes

Arrangørerne af Kulturmødet på Mors er ovenud tilfredse med årets udgave, hvor rekordmange har lagt vejen forbi.

Kulturminister Bertel Haarder åbnede officielt Kulturmødet på Mors torsdag eftermiddag. Siden da har omkring 20.000 gæster været forbi. Det er mere end en tredobling i forhold til første Kulturmøde i 2013, skriver arrangørerne i en pressemeddelelse.

Programmet har i år taget den kulturelle temperatur i en nutidig dansk kontekst. Arrangementer i alle afskygninger og 85 debatter har været med til at belyse kulturen, hvor 300 debattører samt en masse skuespillere, musikere og forfattere har deltaget.

- Det har været et flot og stærkt program på Kulturmødet 2016, og jeg har oplevet en folkefest for kulturen med plads til at tænke højt, få pirret sanserne – og med plads til både det specielle og til bredden. På vegne af øens befolkning glæder det mig også, at Mors både bliver kendt som Limfjordens kulturperle og som vært for et nationalt arrangement, siger borgmester i Morsø Kommune, Hans Ejner Bertelsen(V).

Sætter barren højt

Morsø Kommunes borgmester håber, at næste års kulturmøde vil blive en lige så stor succes som i år – måske endda større.

- Med årets succes har vi har fået et rigtig godt afsæt for forberedelserne af Kulturmødet 2017. Vi sætter barren højt for at fastholde det bedste fra årets Kulturmøde og videreudvikler arrangementet, så Kulturmødet 2017 bliver endnu bedre end før, siger Hans Ejner Bertelsen.

Kulturmødet bliver arrangeret af Morsø Kommune og Region Nordjylland. 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Kultur.