Konservativ vil af med Lars Barfoed

Lars Barfoed bør gå af som formand for Det Konservative Folkeparti. Det mener den konservative byrådspolitiker Poul Roesen fra Mors.

Formanden for Det Konservative Folkeparti, Lars Barfoed, lever ikke op til rollen som partileder. Det mener Poul Roesen fra Mors.

 - Det handler om ordentlighed, og kan han ikke bevise, at der er ordentlighed i det her, så er han en færdig mand, lyder det fra det konservative byrådsmedlem på Mors.

Det er de seneste ugers mediehistorier om magtmisbrug og utroskab, som nu får Poul Roesen til at melde klart ud.

 - Det er en af de konservative mærkesager, at vi skal tilbage til de gamle værdier, som vi altid har stået for. Hvis det viser sig, at han har forbrudt sig på de ting, så kan vi ikke bruge ham som formand, siger Poul Roesen.

Privatlivet er hans sag

Men det er ikke alle konservative, som mener, at Lars Barfoeds privatliv er et problem for hans rolle som formand.

 - Det med at politikere skal være overmennesker og skal være helt særlige rollemodeller - drop det nu. Vi er allesammen almindelige mennesker, og 50 procent af befolkningen er jo nærmest skilt, og det kan også overgå en partiformand, siger den konservative borgmester i Viborg, Søren Pape Poulsen.

Heller ikke formanden for De Konservative i Nordjylland, Claus Have og byrådsmedlem i Brande, Tove Videbæk, ser Lars Barfoeds privatliv som et problem.

Hør Poul Roesen uddybe sin kritik af den konservative formand her:

Poul Roesen kritiserer Lars Barfoed

Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Politik.