Knivdrama på Mors: Kvinde stukket tre gange i brystet

38-årig kvinde uden for livsfare efter dramatisk nat i Nykøbing

En 38-årig kvinde blev alvorlig såret af tre knivstik i brystet, da hun i nat kom i klammeri med en 54-årig mand foran sin bopæl i Nykøbing.

Det dramatiske knivstikkeri fandt sted ved et-tiden i nat. De to personer danner ikke par, men politiet beskriver alligevel episoden som "husspetakel-lignende".

Konflikten eskalerede så voldsomt, at den 54-årige mand stak kvinden tre gange i brystet med en kniv, hvorefter han tog flugten fra kvindens bopæl på Nørrebro i Nykøbing.

Det var naboer, der anmeldte knivstikkeriet, og politiet fik hurtigt identificeret den 54-årige mand. Han blev efterfølgende anholdt i nærheden af Øster Jølby, hvor han var kørt i grøften med en personbil.  

I forbindelse med anholdelsen gjorde manden skade på sig selv, og er indlagt på sygehuset. Han vil senere i dag blive fremstillet i et grundlovsforhør, hvor han bliver sigtet for knivstikkeriet.

Den 38-årige kvinde, der blev såret ved voldsepisoden er, ifølge vagtchef Gert Høeg fra Midt- og Vestjyllands Politi, nu uden for livsfare.

De nærmere omstændigheder omkring knivstikkeriet, og hvorfor konflikten mellem manden og kvinden sluttede så voldsomt, kender politiet endnu ikke. 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.