Islænding til Mors-Thy

Mors-Thy Håndbold har netop sikret sig endnu en sæson i den bedste række, og nu bliver de så forstærket med den islandske stregspiller Jón Thorbjörn Jóhannsson.

De næste to år har Mors-Thy Håndbold fået papir på den islandske stregspiller Jón Thorbjörn Jóhannsson. Han kommer til fra SønderjyskE i 1. division, men har også tidligere repræsenteret Skjern Håndboldi ligaen.

- Jeg har været i dialog med Mors-Thy Håndbold siden nytår. Nu glæder jeg mig til at spille ligahåndbold igen, siger Jón Thorbjörn Jóhannson i en pressemeddelelse.

Mors-Thy har styr på tingene

Jón Thorbjörn Jóhannson beskriver sin nye klub som ambitiøs og med styr på tingene. Det er dog også en klub, der skal spare. Mandag meldte klubben ud, at sportschef Poul Bak Pedersen fyres d. 30. juni 2010. På spillersiden er de så tilgengæld nu styrket med den næsten to meter høje islænding. En 28-årig spiller med fremtidspotentiale, siger cheftræner Per Hvass:

- Jeg regner med, at vi ret hurtigt kan integrere Jón Thorbjörn Jóhannsson på vores hold. Han passer til vores spilkoncept og har potentiale i både forsvar og angreb, siger cheftræner Per Hvass.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sport.