Husejer udsat for røveri

26-årig mand fra Herning anholdt for røveri onsdag.

En husejer på Langelandsvej i Herning overraskede onsdag ved middagstid en indbrudstyv i sin kælder. Den 47-årige husejer overraskede tyven og forsøgte at tilbageholde ham, men den 26-årige indbrudstyv satte sig til modværge og fik fat i en skruetrækker, som han truede husejeren med, hvorefter det lykkedes ham at stikke af.

Fik rift under tumult

Kort efter blev han dog standset af en patrulje, som anholdt ham. I formiddag bliver den 26-årige fremstillet i retten for røveri. Den 47-årige husejer fik en rift i ansigtet under tumulten, formentlig fra den skruetrækker, han blev truet med af indbrudstyven.

Tog billede af indbrudstyv

Yderligere en villa i Herning var udsat for indbrud i går. Mellem klokken 18 og 19 i aftes stjal en 47-årig mand fra Herning en fladskærm fra en villa på Birke Alle. Hvad han ikke vidste var, at han blev fotograferet af en snarrådig nabo, som videregav billedet til politiet. Et kvarter over midnat blev gerningsmanden så anholdt, og han har tilstået indbruddet.

Indbrudstyv på fersk gerning

Midt- og Vestjyllands Politi i Viborg anholdt i går en indbrudstyv på fersk gerning. Kl. 10 fik politiet en henvendelse om at der var et indbrud igang på Skaldehøjvej i Viborg. På grund af henvendelsen kunne politiet kort efter tage manden i hans bil på vej væk fra indbruddet. I bilen var også tyvekoster fra et andet indbrud på Skaldehøjvej. Den 21-årige mand, som er fra Århus, bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør.

Fodgænger ramt af bilist

En 25-årig mand fra Solbjerg på Mors blev i går morges ved 7.30-tiden ramt af en bilist, da han krydsede vejen til fods. Det var helt utroligt at han ikke kom tilskade, siger politikommissær Jørgen Jensen fra Midt- og Vestjyllands Politi i Thisted.

 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.