Håndboldekspert tog fejl: Her er hans hilsen til Bette Balkan

Bent Nyegaard erkendte i Overtrådt, at han tog fejl i sin spådom om Mors-Thy Håndbold.

Selv de bedste eksperter kan tage fejl en sjælden gang.

TV2 Sports håndboldekspert Bent Nyegaard troede i december ikke på, at Mors-Thy Håndbold ville nå blandt de otte hold, der kvalificerer sig til slutspillet i ligaen. 

- Jeg tror ikke - og nu bliver jeg uvenner med dem igen oppe på Bette Balkan -  men jeg tror ikke, at Mors-Thy...  Mors-Thy kommer ikke i slutspillet, lød den sikre melding fra Nyegaard.

Det viste sig som bekendt at være en forkert spådom. I sidste uge kvalificerede Mors-Thy (eller Bette Balkan som klubben også kaldes) sig til slutspillet ved at vinde over Aarhus i grundspillets næstsidste runde. Og Bent Nyegaard havde derfor en speciel hilsen til Mors-Thys cheftræner Jan Paulsen, da han mandag var gæst i TV MIDTVESTs håndboldmagasin Overtrådt. 

 
 
Foto: Mors-Thy Håndbold

- Hej Jan - et rigtigt stort til lykke med slutspilsdeltagelsen. Jeg har igen dømt dig og dit hold ude. Det modbeviste I endnu engang. Til lykke med det og selvfølgelig også til lykke til alle mine venner på Bette Balkan. Jeg regner helt sikkert med at kigge op, når slutspillet går i gang, sagde Bent Nyegaard i Overtrådt.

Jan Paulsen tog godt imod ekspertens hilsen. 

- Det er fantastisk. Han viser god humor, og han skal være hjerteligt velkommen oppe hos os,  sagde han.

Det skal retfærdigvis siges, at Bent Nyegaard langt fra var den eneste, der ikke troede på Bette Balkan. Cheftræner Jan Paulsen erkender blankt, at han heller ikke havde set det komme.

Bent og Bette Balkan

Det er ikke første gang, der er kærlige drillerier mellem håndboldeksperten og folkene på Bette Balkan.

 Da Mors-Thy i 2013 nåede semifinalerne med Aalborg, sagde Bent Nyegaard, at holdet kun havde fem procents chance for en samlet sejr. Også dengang tog han fejl. Mors-Thy var kun et enkelt mål fra sensationen, og det har klubbens fanklub ofte gjort håndboldeksperten opmærksom på. 

Fanklubben stiller gerne et billede af Bent Nyegaard op i hallen, når der er kamp. Og der hænger også et billede af eksperten ved indgangen til klubbens kontor.

Og drillerierne kan måske fortsætte efter sæsonen. Bent Nyegaard sluttede nemlig sin hilsen af med at spå, at Mors-Thys deltagelse i slutspillet vil blive "meget meget problematisk". 

Se hele programmet med Jan Paulsen her.

 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien Sport.