Fra kulturcenter til håndboldklub

Mors-Thy Håndbold klar med ny direktør - og skriver kontrakt med Marcus Mørk.

Der var to markante navne-nyheder på programmet, da Mors Thy Håndbold tirsdag formiddag holdt pressemøde.

Den tidligere direktør i Kulturcenter Limfjord i Skive, Gunnar Bruhn Simonsen, bliver ny direktør i fusionsklubben - og så vender bagspilleren Marcus Mørk tilbage til fusionsklubben.

Gunnar Bruhn Simonsen var i 28 år direktør i kulturcentret i Skive - som han ifølge Mors-Thy-formand Hans R. Holst udviklede "fra en almindelig gymnastiksal til et kulturmekka".

- Vi skal have styrket vores kommercielle grundlag og har brugt meget tid på at finde ud af, hvilken profil vi havde brug for. Og her passer Gunnar Bruhn Simonsen perfekt, siger Hans R. Holst.

Marcus Mørk vender tilbage

Bestyrelsesformanden er også glad for at kunne præsentere en ny 1-årig kontrakt med klubbens tidligere topscorer Marcus Mørk, der vender tilbage til Mors-Thy efter en periode i Viborg.

Marcus Mørk blev i starten af sin karriere betegnet som et af dansk håndbolds helt store talenter og var i flere sæsoner en markant profil hos Mors-Thy - men han har været tæt på at indstille karrieren på grund af en drilsk knæskade. Nu har han imidlertid fået nyt mod på håndbold-tilværelsen.

- Marcus kan både spille back og playmaker, og vi regner med at bruge ham på begge positioner. Vi er stolte at have ham tilbage, siger Hans R. Holst.

Et overraskende valg -  Gunnar Simonsen kan godt forstå, hvis nogen er overraskede over hans karriere-skift. Men jobbet er skræddersyet til mig, siger han i dette interview:

01:42 Luk video