Fører overså T-kryds: To personer er stadig i kritisk tilstand

I går aftes fortsatte en bil gennem et T-kryds og endte på taget ude på en mark.

Det er her i krydset, at ulykken skete.
Det er her i krydset, at ulykken skete.
Foto: Google Maps

En 31-årig mand mistede i går aftes ved 19-tiden livet, da en bil med i alt fire mænd fra Fjerritslev-området fortsatte igennem et T-kryds når for Nykøbing, ramte en jordvold og endte på taget.

Samtidigt blev to personer, herunder føreren af bilen, fløjet med helikopter på hospitalet med alvorlige hovedtraumer. Her til morgen er der ikke meget nyt om deres tilstand.

- Vi har fået at vide, at en af mændene er i bedring, men det er stadig kritisk, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Bjarne Askholm.

Med i bilen var også en fjerde mand, der slap med lette skader. Han kom selv ud af bilen og gik forvirret rundt, da hjælpen kom frem.

Så ikke krydset

Da føreren i bilen stadig er i en kritisk tilstand, så har det endnu ikke været muligt for politiet at tale med ham om ulykken, der skete i T-krydset hvor Nørrebro møder Vildsundvej.

- Vi mener, at uopmærksomhed og for høj hastighed er væsentlige elementer. Vi tager som altid en rutinemæssig blodprøve, som vi får svar på om en uges tid, men vi har ingen mistanke om, at den skulle give noget, siger Bjarne Askholm og tilføjer:

- Det er ikke første gang, at der har været en ulykke i det kryds. Men det er ikke fordi, der ikke er skiltet op, for det er der.

De pårørende blev underrettet om ulykken i går aftes, og Vildsundvej var spærret i længere tid. Vejen er dog åben igen.

Det er ikke første gang, der er sket en ulykke i krydset.
Det er ikke første gang, der er sket en ulykke i krydset.
Foto: Google Maps