Brand i autocamper i Karby

En kortslutning var skyld i, at en autocamper her til eftermiddag udbrændte på Næssundvej i Karby

Klokken lidt i 14 fik Nordjyllands Brandvæsen en melding om, at der var gået ild i en autocamper på Næssundvej i Karby. Da Nordjyllands Brandvæsen nåede ud til stedet, var autocamperen dog så udbrændt, at der ikke var noget at redde.

- Da vi kom ud til adressen var den helt udbrændt. Det eneste vi kunne gøre var at fjerne gasflaskerne og få kølet området ned, siger Mogens Hansen, der er indsatsleder ved Nordjyllands Brandvæsen.

Det var en kortslutning, der var skyld i branden. Erik Kirkegaard Nielsen, der ejer autocamperen  havde godt bemærket, at der kom nogle gnistrer, når han startede, og han havde da også planer om at køre den på værksted, men for sent.

 Erik Kirkegaard startede autocamperen kort inden ulykken for at varme den op til en køretur.

Der gik dog ikke lang tid, før naboen gjorde ham opmærksom på, at bilen var omsluttet af flammer.

-Jeg har det af helvede til. Jeg har haft autocamperen i 15 år, og det var min kones et og alt. Hun døde i 2010, siger Erik Kirkegaard Nielsen, der tydeligvis er mærket af episoden.

Mogens Hansen opfordrer til, at man holder godt øje med sit kørertøj, så man undgår at havne i en situation som denne.

-Hvis man opdager, at der er noget galt med kabler og ledninger i sin bil, autocamper eller hvad det måtte være, så skal man sørge for at få det lavet, siger Mogens Hansen.

Erik Kirkegaard Nielsen er kaskoforsikret, men hvorvidt han ønsker en ny autocamper er han ikke sikker på.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.