Borgmester: Mød talstærkt op

Borgmester på Mors Hans Ejner Bertelsen opfordrer borgerne til at møde talstærkt op til aftenens debatmøde om sygehusstrukturen, hvor den lokale sygehusafdeling er i overhængende fare for at blive lukket.

Det er nu borgerne på Mors skal melde sig ind i kampen for at bevare den lokale sygehusafdeling. Så klar er meldingen fra Morsøs borgmester Hans Ejner Bertelsen forud for aftenens debatmøde om sygehusstrukturen i Region Nordjylland.

- Jeg fornemmer at regionsrådspolitikerne er blevet påvirket af de forslag, der er kommet fra administrationen. Desto vigtigere er det, at vi som borgere møder frem og får fortalt, at nærheden betyder noget, siger Hans Ejner Bertelsen til Limfjord Update.

Administrationen i Region Nordjylland fremlagde i slutningen af januar et oplæg til en ny sygehusstruktur i Region Nordjylland. Som en central del af planen, der også skal spare regionen penge, står en lukning af Sygehus Thy-Mors afdeling i Nykøbing. Borgmesteren håber til det sidste, at en stor folkemængde til debatmødet kan være med til at lægge pres på de lokale regionsrådspolitikere.

- Jeg tror, det er vanskeligt, men jeg tror, at det nytter. Min opfordring er, at man møder op og giver sin mening til kende.