Blotter på spil i Jesperhus Blomsterpark

En mand i 30'erne blottede sig foran en seksårig pige og en 22-årig kvindelig ansat i Jesperhus Blomsterpark på Mors.

Omkring kl. 13 tirsdag rykkede politiet ud til Jesperhus Blomsterpark, hvor en 22-årig kvindelig ansat havde bedt en blotter om at stoppe sine aktiviteter i parkens biograf.

- Manden sad på forreste række i biografen med bukserne trukket ned om anklerne og onanerede. Da den en kvindelig ansatte bad ham pakke sammen og forlade stedet. Han rejser sig og viser sit erigerede lem og går derefter, siger Christian Toftmark fra lokalpolitiet i Thisted til tvmidtvest.dk.

Kort tid efter får politiet at vide, at den ansatte har haft kontakt til en 6-årig pige. Blotteren havde forsøgt at få den 6-årige til at røre eller slikke ved sit lem.

Manden er først i 30'erne, 180 cm høj, muskuløs og trænet. Han har sort eller mørkt halvlangt pjusket hår og sort skæg fra øre til øre ned under munden. Han var iført sort skjorte med sølvknapper, lyseblå stramtsiddende cowboybukser, sorte sko med hvid kantsål samt sort læderjakke og sort hue. Han talte dansk uden accent.

Politiet vil meget gerne i kontakt med vidner, der har set ham eller noget lignende. De efterlyser også den 6-årige forulempede pige og hendes forældre.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.