Bil kørte ind i hus: Stoppede en meter fra sengen

Politiet har en mistanke om, at føreren var påvirket af spiritus.

Beboerne i et hus på Nørrebro i Nykøbing fik natten til fredag en meget brat opvågning, da en bil kørte ind i deres hus klokken 02.22.

Bilen lavede et kæmpe hul i muren og standsede blot en meter fra sengen, hvor de to beboere lå og sov. Heldigvis kom beboerne ikke noget til, og bilisten slap tilsyneladende med småskrammer fra nogle glasskår.

- Alle har været meget heldige, konstaterer vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Bilen blev kørt af en 19-årig mand fra Mors. Han kørte mod nord på Nørrebro og mistede herredømmet over bilen i krydset ved Ringvejen, kørte ind over en rundkørsel og altså direkte ind i huset.

- Vi har en mistanke om, at han var påvirket af alkohol og har derfor taget en blodprøve, fortæller vagtchefen.

Huset blev så beskadiget ved sammenstødet, at redningsberedskabet natten igennem har sørget for at understøtte det for at undgå, at det styrter sammen. Beboerne har derfor overnattet hos nogle bekendte.

Indsatsleder Oluf Jakobsen fra Nordjyllands Beredskab siger, at det nu er op til ejerne og deres forsikringsselskab at vurdere, om huset skal bygges op igen. Men han vurderer, at det i givet fald vil blive meget dyrt, idet huset er kraftigt beskadiget, og der formentlig skal mures en helt ny gavl op.

 

 


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.