Bevidstløs 5-årig reddet i badeland i Jesperhus

En årvågen badegæst reddede søndag en livløs femårig op af et bassin i badelandet i Jesperhus. Direktør oplyser, at pigen heldigvis er okay.

En femårig pige blev omkring klokken 13 søndag reddet op af et bassin i det netop nyrenoverede badeland på Jesperhus Resort på Mors. 

Den fem-årige var i badelandet sammen med sin familie, da hendes far opdagede, at hun lå med hovedet nedad og flød rundt i overfladen. Først var der tvivl om, om det blot var del i en leg, men faderen var vaks og fik den bevidstløse pige op på bassinkanten. 

quoteDet eneste, der betyder noget, det er, at pigen har det godt

Peter Overgaard, direktør, Jesperhus

- Han får hende op på kanten ved siden af. Sammen med en livredder begynder de at genoplive, og hun begynder så heldigvis hurtigt at kaste op, og dermed er der hurtigt liv i pigen, siger direktør i Jesperhus, Peter Overgaard til TV MIDTVEST.

Da ambulancefolkene kom til badelandet, tjekkede de pigen og kunne konstatere, at alting tilsyneladende var okay. Alligevel blev hun fløjet til Aalborg til yderligere tjek.

- For en sikkerheds skyld gør man selvfølgelig altid det, at man tager hende med på sygehuset til kontrol, og meldingen er, at hun har det godt, lyder det fra direktøren, der understreger.

Fra pigens familie lyder meldingen mandag, at pigen er udskrevet fra sygehuset igen, og at hun ikke får nogen mén efter ulykken.

Jesperhus har for nyligt renoveret det gamle badeland, og i den forbindelse hævet bunden i alle bassiner til 1.20 meter, netop for at tilgodese de mange børnefamilier, der besøger resortet. 

- Vi har rigtig mange familier med mindre børn, der bor i Jesperhus, og de har jo ikke behov for et fire meter dybt bassin, forklarer direktøren, der er i øvrigt oplyser, at personalet og alle involverede har handlet helt korrekt i situationen.