Barselsdagpenge-kaos fortsætter: Stadig ingen penge

Anne-Mette Baarup Kortegaard fra Agerø har stadig ikke fået sine barselsdagpenge fra Udbetaling Danmark, som hun er blevet lovet flere gange

- Jeg bliver simpelthen vred. Det er amatøragtigt, siger Anne-Mette Baarup Kortegaard onsdag aften til TV MIDTVEST. Hun har nemlig stadig ikke modtaget sine barselsdagpenge, som Udbetaling Danmark ellers har lovet hende ad flere omgange.

Ifølge Udbetaling Danmark skyldes forsinkelsen overgangen til et nyt IT-system og det berører cirka 100 personer som Anne-Mette Baarup Kortegaard.

Senest blev Anne-Mette lovet sine penge i går, onsdag 5. juli af Udbetaling Danmark, men pengene gik heller ikke her ind på kontoen.

- Så ringede jeg selvfølgelig ind til dem. Jeg ringede nok 50 gange, og da jeg endelig kom igennem sad jeg i kø i en time, forklarer hun frustreret.

Da hendes opkald bliver besvaret får hun at vide at pengene formentligt vil komme mandag den 10. juli. Og det blev bekræftet af et brev i hendes e-boks onsdag aften.

- Men det er jeg jo blevet lovet før, så det ved jeg ikke rigtigt, om jeg kan stole på, siger Anne-Mette.

- Det er simpelthen for ringe, mener hun. 

Naboen har heller ikke fået barselsdagpenge

En nabo til Anne-Mette Baarup Kortegaard på den lille ø har heller ikke fået sine forsinkede barselsdagpenge endnu.

Hun har ikke ringet ind til Udbetaling Danmark, da hun ikke har nogen til at passe sit barn, mens hun bruger en halv dag på at hænge i telefonen.

- Jeg tror, det måske godt kunne dreje sig om lidt flere end de 100 personer, de har fortalt om, mener Anne-Mette Baarup Kortegaard.

- Eftersom der er så lang kø i telefonen. Det hænger i hvert fald ikke sammen.