53-årig fundet i live

Den 53-årige hjerneskadede Michael Nielsen er efter en uges eftersøgning fundet i live.

Håbet var ved at rinde ud, men der kan åbenbart stadigvæk ske mirakler. Den forsvundne Michael Nielsen blev fredag formiddag fundet i god behold på en eng ved Ullerup på Mors.

Det var to kvinder, der tilfældigt var på stedet, som fandt den 53-årige mand og slog alarm og strakt fik sendt en ambulance.

Ifølge de to kvinder havde Michael Nielsen det godt, på trods af at han nok hverken har fået mad eller drikke den seneste uge. Det skriver Nordjyske.dk.

Kæmpe lettelse

Under hele eftersøgningen har Michael NIelsens børn koordineret eftersøgningen. Både via facebook og fra et lokale på Galtrup Efterskole, der blev indrettet til eftersøgningen hovedkvarter. 

- Vi er så lettede og glade. Og vi er overraskede. Vi har hele tiden holdt fast i håbet, men troen på det, var begyndt at svinde. Det her var bare den bedste nyehd, man kan få, siger Mia Mejlby Nielsen, der er Michael Nielsens datter.

Midt- og Vestjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse fredag eftermiddag, at Michael Nielsen formentlig har overlevet ved at drikke vand og spise brød fra et nærliggende hønsehus.

Michael Nielsen har været forsvundet siden onsdag i sidste uge, hvor han forsvandt fra institutionen Rehabiliteringscenter Strandgården på Fyrvejen i Nykøbing Mors. Siden da har politi og frivillige ledt forgæves efter den hjerneskadede mand.


Læs flere artikler fra Morsø eller i kategorien 112.