Mission Gentænk

I 2017 er Aarhus og regionen europæisk kulturhovedstad under overskriften ”Rethink” – eller på dansk ”Gentænk”. Men hvad og hvor er der egentlig blevet gentænkt hidtil? Det har tre gentænkningsagenter sat sig for at finde ud af. I dette program ser gentækningsagenterne nærmere på tre initiativer, der har været med til at forandre de fysiske rammer om vores liv og færden.

Mission Gentænk (5:9)
I dette program ser gentækningsagenterne nærmere på tre forsøg på at gentænke erhvervslivet i vores landsdel: Fødevareklyngen Danish Food Cluster, Rethink Business i Skive Kommune og Via University College i Herning.
I 2017 er Aarhus og regionen europæisk kulturhovedstad under overskriften Rethink - eller på dansk Gentænk. Men hvad og hvor bliver der egentlig gentænkt? Det har tre gentænkningsagenter sat sig for at finde ud af. I dette program ser gentækningsagenterne nærmere på tre forsøg på at gentænke erhvervslivet i vores landsdel. Det første, panelet ser nærmere på, er fødevareklyngen Danish Food Cluster, hvor store og små virksomheder, institutter og myndigheder lærer af hinanden. Derefter går turen til Skive Kommune, hvor man satser stort på genanvendelse og gentænkning af naturlige ressourcer. Til sidst går turen til Herning og VIA University College, hvor man er fremme i skoene i forhold til taktil design. Til sidst skal gentænkningsagenterne beslutte, hvilket et af initiativerne, de synes, er det bedste eksempel på gentænkning.
Udgivet 11. januar 2017