Voldsomme ulykker i fredagstrafikken

Politiet fik pludselig travlt sent fredag eftermiddag, da flere bilister kørte galt næsten samtidig flere steder i regionen. (Arkivbillede)

Det har været en kaotisk dag på de midt- og vestjyske landeveje i dag. Eftermiddagstrafikken bød nemlig på flere store ulykker, så politi og redningsmandskab måtte rykke ud.

Den mest alvorlige ulykke skete på Mors, hvor politiet klokken 17.02 fik en melding om fastklemte personer i krydset mellem Kridtvej og Næssundvej. En person er lige nu i en kritisk tilstand, mens to yderligere personer også er kommet til skade. De er indlagt på sygehuset i Thisted, men kan muligvis blive overflyttet til Aalborg Sygehus. Det oplyser Keld Nedergaard, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi. Personen, hvis situation lige nu er kritisk, var passager i en af de forulykkede biler.

Cirka ti minutter inden ulykken på Mors, gik det galt ud for Tvis ved Holstebro. Her stødte to personbiler sammen, og en enkelt person er kommet til skade.

Endnu en ulykke

Hele tre personbiler blev involveret i endnu en ulykke godt en time senere. Klokken 18.02 blev politiet nemlig kaldt til Lemvig, hvor der opstod en ulykke, da en bilist bremsede hårdt op på Lemvigvej. Det resulterede i, at to andre biler kørte op bagi bilisten. To personer har indtil videre fortalt politiet, at de har smerter i ryg og nakke. Politiet er i skrivende stund kun lige kommet frem til ulykkesstedet, og det gælder for alle tre ulykker, at der endnu ikke er fuldt overblik over deres omfang.

- Det har været en utrolig travl eftermiddag på vejene. Vi har ikke konstateret alkohol på nogle af ulykkesstederne, men vi tager selvfølgelig blodprøver fra de involverede i ulykkerne, fortæller Keld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.