VM-tyvstart blev gigantisk succes

Når håndboldkvinderne spiller VM i Herning om et år, så bliver det formentlig til en fuldstændigt udsolgt hal. Allerede nu er der solgt flere tusinde billetter.

- Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at tyvstarten på billetsalget til kvindernes VM 2015 ville blive så stor en succes. Men at vi allerede nu - et helt år før - har solgt så mange billetter til Danmarks kampe i Herning vidner jo om den enorme popularitet, vores kvindelandshold har i befolkningen.

Dansk Håndbold Forbunds formand, Per Bertelsen, er glad og overrasket over, at initiativet med at sætte 2086 billetter til salg til hver af de ni spilledage i Herning ved VM 2015 er gået rent hjem hos håndboldbegejstrede danskere.

- Jeg har ikke det helt præcise tal for, hvor mange af de i alt 18.774 billetter, der er solgt på BilletNet og de andre salgssteder siden klokken 20.15 torsdag aften, men vi ligger meget, meget tæt på 50 % - og det overstiger klart vores forventninger, siger Per Bertelsen.

- Og med håndboldbilletter som en helt oplagt julegaveidé, vil det undre mig, hvis ikke vi må melde udsolgt af denne første billetpulje, når vi skærer anden ud juleaften, uddyber formanden.

Når de sidste billetter er solgt i denne indledende runde, må både det danske og internationale håndboldpublikum vente med at sikre sig billet frem til den 11. august 2015, hvor der åbnes op for det officielle billetsalg til samtlige kampe.