VIDEO: HCM-spillere med tømmermænd

For første gang nogensinde har Herning fået et hold i herrernes håndboldliga. HC Midtjylland spiller efter sommerferien i landets bedste række. I dag plejede spillerne deres tømmermænd.

Spillerne fra HC Midtjylland endnu ikke fået armene ned. I går vandt de ude over TMS Ringsted i kampen om en plads i håndboldligaen. Og så var der ellers dømt fest hele vejen hjem fra Sjælland og hele natten i Herning.

- På busturen hjem var folk helt oppe at køre - der var ingen, der havde regnet med det her, og der blev råbt og sunget og skreget hele vejen hjem og hele natten, fortæller en træt, men glad Morten Bjerregaard, der også blev topscorer i kampen mod TMS Ringsted.

HC Midtjyllandspillernes sejrsfest blev ved til den lyse morgen. Og spillerne har noget at fejre. På de fem år klubben har eksisteret, er det lykkes dem at gå hele vejen fra 3. division og nu til ligaen.

- Jeg kan kun huske halvdelen af oprykningsfesten. Men der var i hvert fald meget sprut og sang, kan jeg huske. I dag må jeg erkende, at jeg godt nok har det skidt. Jeg tror først den store følelse kommer i morgen, når jeg er kommet mig over tømmermændene, erkender HCMs målmand Jens Fredsgaard.

Se de to spillere fortælle mere om festen, og om hvordan de har det dagen derpå herunder: