Viborgensere svarer igen på DF-video

En video lagt på Facebook af DF's integrations- og udlændingeordfører har skabt heftig debat. To viborgensere er gået til modangreb.

To borgere fra Løgstrup ved Viborg er på de sociale medier gået til modangreb på Dansk Folkepartis integrationsordfører, Martin Henriksen. De har lavet en kopi af politikerens kontroversielle video om flygtninge. Men deres konklusion er på ingen måde ikke den samme.

- Jeg synes, det var en rigtig god ide at lave et modsvar til Martin Henriksens video. Den kunne ikke stå alene. Der skulle være et modsvar, siger Henriette Nordentoft Bolt, der optræder i videoen. 

I videoen siger integrations- og udlændingeordføreren, at det slet ikke er nok med tre meter mellem en børneinstitution i Dragør og et område, hvor kommunen har planer om at opføre pavilloner til at huse flygtninge. 

Det fik Henriette Nordentoft Bolt og Morten Rüsz til at lave en lignende video. Men den havde et helt andet budskab.

- Jeg synes, det var så oplagt at bruge Løgstrup som eksempel, fordi de (flygtninge og ældre) bor dør om dør, ligesom det, han advarer imod, siger Morten Rüsz, der har optaget modsvaret og lagt det i kommentarfeltet på Martin Henriksens statusopdatering.

 

Se de to videoer herunder:

For to dage siden lavede Martin Henriksen (DF) denne opdatering på Facebook:

 

 

 

 

 

00:45 Luk video

 

I kommentarfeltet skrev Morten Rüsz:

 

 

 

 

 

02:20 Luk video