VHK stækket

Håndboldkvinderne fra Viborg HK tabte fredag til Hypo Niederösterreich. Bojana Popovic skadet.

Det blev til et af de sjældne nederlag, da Viborg HK's håndboldkvinder fredag aften tabte 30-28 til Hypo Niederösterreich i mellemrunden i Champions League.

En ekstra streg i regningen var, at VHK's absolutte stjerne, Bojana Popovic, måtte udgå med en skade. Den serbiske stjerne fik kun 25 minutter i aktion inden hun måtte bæres fra banen med ondt i knæet.

 - Dagen derpå kender vi endnu konkret skadens omfang. Vi ved ikke hvor alvorlig den er. Bojana fik et vrid, og vores fysioterapeut har haft hende til undersøgelse. Vi håber at tre til fire ugers pause kan gøre det - men i værste fald kan det være korsbåndet som er ødelagt, siger Viborg-træner Jakob Vestergaard til TV/MIDT-VEST.

Jakob Vestergaard peger blandt andet på egne fejl som årsag til fredagens nederlag.

- Vi brændte en del 100 procents-chancer. Vi blev stressede af den måde Hypo dækkede op - og så fik vi naturligvis ødelagt vores rytme og måtte strukturere om, at Bojana udgik.

Med nederlaget er Viborg HK nu nummer to i sin gruppe med fire point. Hypo Niederösterreich fører med seks point - mens FC Midtjylland og kroatiske Podravska ligger nummer sjok uden point.