VHK klar med herre-strategi

Viborg HK's herrehold skal være Skandinaviens mest attraktive klub for unge herretalenter.

Lørdag blev VHK efter flere måneders tænkepause klar med en ny strategi for herreholdet. Og den er offensiv: Viborg HK skal være det mest attraktive hold for unge talenter i hele Skandinavien, lyder visionen.

 - Vi kommer til at være mere tilbageholdende med lønningerne for i stedet for at sante mere på unikke rammer for talentudvikling. Samtidig vil vi gå efter de bedste mulige resultater ud fra den økonomi, vi kan generere. Med den model sikrer vi fortsat tophåndbold med et 100 procent viborgensisk hold, fortæller sportsdirektør Torben Østergaard.

Ikke kun fokus på det sportsligeGrundstenen i Viborg HKs arbejde med herreholdet bliver at skabe muligheder for uddannelse, karriereplanlægning og lignende ved siden af håndboldtræningen. En nærliggende tanke, når Viborg HK College allerede eksisterer, mener klubben.

Underskud skyld i omlægning

Omlægningen af herreholdet kommer i kølvandet på et massivt underskud i Viborg HK på fire millioner kroner i sidste regnskabsår. En stor del af underskuddet kom fra driften af herreholdet, og efter den nyhed har det hele tiden været planen at få nedjusteret udgifterne især til lønninger af de dyreste spillere.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.