VFF tættere på nedrykning

Viborg FF tabte torsdag kampen mod FC København og får nu ekstra svært ved at undgå nedrykning.

Det hele gik efter planen de første 80 minutter af hjemmekampen på Energi Viborg Arena, men  i slutfasen slog købhavnerholdene til, scorede to gange og vandt dermed 2-0 over et skuffet Viborghold.

Kampen igennem havde Viborg ellers været det farligste hold på banen.Kampens første chance kom, da Viborgs Kevin Mensah fik en boldt bagerst i feltet. Thomas Dalgaard overtog bolden, men afsluttede lige på Johan Wiland.Et kvarter inde i kampen slog Simon Nagel til, da han skød på overliggeren - og kort efter slog VFF til igen med et forsøg fra Marcel Rømer.

Der var generelt ikke meget storhold at spore over FCKs præstation, og holdene gik til pause uden nogen scoringer.Selvom Viborg FF var mest dominerende på banen, så var det københavnerne, som scorede det første mål. Med ni minutter igen gjorde Nicolai Jørgensen det til 1-0 til FCK, og kort tid efter gik det helt galt.Netop indskiftede Yones Felfel driblede ubesværet bolden ind i VFF-feltet, hvor Christopher Poulsen stoppede ham og var skyld i, at gæsterne fik et straffespark.Den mulighed udnyttede Thomas Kristensen, da han scorede til kampens endelige resultat på 2-0, og satte en stopper for hjemmeholdets drøm om point.

På søndag er det skæbnedag for Viborg FF. Her møder de FC Nordsjælland på hjemmebane. For at få mest mulig opbakning, kan publikum komme gratis ind denne dag. der er kampstart kl. 17.