Vestjysk Bank på børsens observationsliste

Vestjysk Bank er blevet overført til observationslisten på børsen i København. Det oplyser Nasdaq OMX Copenhagen fredag morgen, skriver Ritzau FINANS.

Vestjysk Bank er blevet overført til observationslisten på børsen i København. Det oplyser Nasdaq OMX Copenhagen fredag morgen. Også bankens obligationer er på observationslisten.

- Vestjysk Bank overføres til observationslisten, idet bankens eksterne revision har vurderet, at såfremt bankens kapitalplan ikke i al væsentlighed realiseres i 2013, er der væsentlig risiko for, at banken ikke kan fortsætte driften, skriver børsfirmaet, som også henviser til Vestjysk Banks årsregnskab for 2012, der blev offentliggjort torsdag.

Vestjysk Bank-aktien falder fredag 3,9 pct. til kurs 8,65 efter et dyk på 1,6 pct. torsdag, skriver Ritzau FINANS.

Til TV/MIDT-VEST siger, administrerende direktør i Vestjysk Bank, Vagn Thorsager,

- Det er træls, sagt på godt jysk og vi havde helst været det foruden. Men det ændrer ikke på den plan vi har beskrevet i vores regnskab. Vi vil fortsat arbejde videre som selvstændigt pengeinstitut.   

Se herunder reporter Lars Lauridsens interview med administrerende direktør i Vestjysk Bank, Vagn Thorsager:

vagnThorsager

 Her kommenterer Seniorrådgiver, Institut for økonomi & ledelse på Aalborg Universitet, Lars Krull på nyheden om at Vestjysk Bank er havnet på fondsbørsens overvågningsliste:

Lars Krull

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Erhverv.