To vestjyder i skarp konkurrence om at blive Danmarks Bedste Kollega

Sys Tøttrup og Lisbeth Dahl Burchardt er blandt 10 finalister til prisen Danmarks Bedste Kollega.

Pædagog Sys Tøttrup (til højre) er blevet nomineret af hendes kollega Nadia Ankerstjerne Pedersen til prisen som Danmarks Bedste Kollega. Foto: Brian Rasmussen / Fotografhuset

Foto: Brian Rasmussen / Fotografhuset

Foto: Brian Rasmussen / Fotografhuset

1 af 3

Humor, engagement, overblik, ansvar er nogle af nøgleordene i de kåringer der er af de to midt- og vestjyske kollegaer Sys Tøttrup og Lisbeth Dahl.

De to kvinder er indstillet af deres kollegaer, der har været mere end tilfredse med deres arbejdsindsats og ikke mindst kollegaskab.

Det skriver HK MidtVest.

- Sys er en humørbombe og altid glad! Hun er altid klar på sjov og går ikke til noget 50 procent. Det er alt eller intet!

Sådan lyder nomineringen af Sys Tøttrup, der er pædagog i Birkely i Lem. Det er hendes kollega Nadia Ankerstjerne Pedersen, der har skrevet den flotte nominering.

Sys Tøttrup blev overrasket i børnehaven med konfettikanoner, som kollegaerne stod i skjul med.

Sys Tøttrup er finalist til Danmarks Bedste Kollega

Altid overskud

Lisbeth Dahl Burchardt, der er vejleder i Skive Kommune blev nomineret af hendes kontorelev Marianne Sander Olesen.

- I situationer, hvor jeg har mistet overblikket, tager hun sig tid til at hjælpe mig, og hun er altid til rådighed, når andre kolleger har brug for et godt råd, lyder det i nomineringen fra kontoreleven til sin vejleder.

Det er fjerde år, at HK uddeler prisen Danmarks Bedste Kollega, hvor vinderen får et gavekort på op til 25.000 kroner til et arrangement sammen med sine kolleger.

I alt 1.760 personer i hele landet er nomineret til titlen Danmarks Bedste Kollega.

De 10 finalister kommer sammen med den kollega, der har indstillet dem, til award show i Cirkusbygningen i København, hvor kåringen af Danmarks Bedste Kollega finder sted tirsdag den 13. november 2018.

Lisbeth Dahl Burchardt er finalist til Danmarks Bedste Kollega