Valgren giver ikke rollen som kaptajn fra sig

Michael Valgren kører efter sejren i Postnord Danmark Rundt, selv om hans holdkammerat er i førertrøjen.

Selv om Tinkoff-holdkammeraten Daniele Bennati onsdag kunne iføre sig den blå førertrøje i Postnord Danmark Rundt, ser danske Michael Valgren sig stadig som holdets kaptajn i løbet. Sammen med Bennati, vel at mærke.
    
Det oplyser danskeren umiddelbart før starten på 2. etape, der køres fra Rømø mod Sønderborg.
       
- Jeg tror ikke, det ændrer noget. Vi kom ind i løbet med fire kaptajner, og nu er der måske kun to tilbage. Det gør det mere overskueligt, men vi vil stadig køre offensivt og forsøge at vinde nogle etaper.
    
- Min egen rolle er der ikke ændret på. Jeg skal stadig holde mig til, og så kan alt ske fredag, når vi slutter i Vejle og på enkeltstarten lørdag, siger Valgren.

quoteMin egen rolle er der ikke ændret på. Jeg skal stadig holde mig til, og så kan alt ske fredag, når vi slutter i Vejle og på enkeltstarten lørdag.

Michael Valgren, Cykelrytter, Team Tinkoff

Selv om han blev distanceret af Bennati og danske Mads Würtz Schmidt (Virtu Pro-Veloconcept) på 1. etape, ser Valgren onsdagens strabadser som noget nær perfekt.
    
- Det gik rigtig fint i går. Vi sad, hvor vi skulle, og så fik vi en etapesejr med Bennati, så det var helt perfekt. Der er ikke noget at sætte en finger på, lyder det fra danskeren.
    
I startområdet før 2. etape er det tydeligt at mærke, at Valgren er blandt de mest folkekære ryttere i det store felt. Men det bliver formentlig ikke på torsdagens etape, at Valgren kan glæde de mange tilskuere på ruten med en storstilet offensiv.
    
- Planen er, at der forhåbentlig kører et lille udbrud, vi kan holde i snor med hjælp fra de andre store hold. Og så ender det hele formentlig i en spurt, hvor vi kan kæmpe om sejren, siger han.
    
/ritzau/
  

 


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Sport.