Tvillingerne nomineret til tv-priser

Husker du tvillingerne Anders og Torben fra Holstebro? Nu er de to og holdet bag nomineret til to tv-priser ved dette års tv-festival i København.

Tvillingerne Anders og Torben tog mange seere med storm først på TV MIDTVEST og senere på TV 2. Nu er serien oppe mod de bedste tv-programmer i Danmark.

Tvillingerne er nomineret til to priser ved årets tv-festival, som løber af stablen i København til august.

Serien blev første gang sendt på TV MIDTVEST i 2014, og siden har TV 2 redigeret sin egen version på baggrund af materialet.

Pindarmet fotograf

Det har nu ført til nomineringer i kategorierne "Bedste karakterdrevne serie" og "Bedste foto". Journalist Christian Toft Bro og fotograf Line Morell Holm står bag optagelserne med de populære tvillinger, og begge er glade for nomineringerne.

- Jeg er jo faktisk lidt stolt. Det er stort for sådan en lille pindarmet fotograf fra Vestjylland som mig, smiler Line Morell Holm.

Tv-fotografen er nomineret særskilt i kategorien "Bedste foto" for et fotoarbejde, der adskiller sig helt fra normen. Eksempelvis har serien markant flere totalbilleder end vanligt set, og alle billeder er lavet på stativ.

Nogle gode gutter

Også i kategorien "Bedste karakterdrevne serie" dukker "Tvillingerne fra Holstebro" op. Her flankeres serien af populære titler som "Familien fra Bryggen" og "Janni og Karsten - kærlighed mod alle odds". Journalist Christian Toft Bro er manden bag interviewene med de to tvillinger, og han fortæller, at de i bund og grund bare er nogle gode gutter at være sammen med.

- Og så har vi denne gang lavet fjernsyn på en måde, vi overhovedet ikke har været vant til. Normalt forbereder man sig med lister over spørgsmål, men det har jeg slet ikke gjort denne gang. Jeg er bare dukket op, og så har vi haft den her kammeratlige dialog, fortæller han.

- Nogle vil måske sige, det er lidt uambitiøst, og det er det måske også - men det virker jo, uddyber han.

Om tvillingerne også vinder priserne, bliver afgjort d. 14. august. Du kan gense alle programmerne med Anders og Torben her.


Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Samfund.