TV MIDTVEST-journalist vinder pris

TV MIDTVEST-journalist Uffe Bregendahl har vundet den regionale pris Den Gyldne Blok for dokumentarserien “Skæbner fra Skibet.”

Fredag aften mødtes journalister fra Midt- og Vestjylland til Dansk Journalistforbund Kreds 5s gallafest, hvor de bedste projekter fra 2016 blev kåret. Den mest prestigefyldte pris var Den Gyldne Blok, hvor TVMIDTVEST-journalister sad på to ud af tre nomineringer. 

De to nominerede var Majbrit Oddershede Bach for reportageserien “Fra drengerøv til Farmand" og Uffe Bregendahl for sin dokumentarserie “Skæbner fra Skibet.”

Det endte med at blive Uffe Bregendahl, der løb med prisen. Du kan se de første fire afsnit herunder, og der er snart flere på vej.   

Første del i serie "Skæbner fra Skibet", der skildrer tilværelse hos tre syriske flygtninge fra landsdelen, der alle var med på den samme grufilde rejse over Middelhavet.
Afsnit to "Skæbner fra Skibet"
Syreren Bassem kom til Nykøbing efter en dramatisk rejse med et flygtningeskib, der kæntrede på Middelhavet. Se hans historie i sidste afsnit af serien
En af Jehovas Vidners nye brødre i Thisted er syreren Behzad Yousef. De missionerende menigheder går målrettet efter at omvende de mange udlændinge, der kommer til landet, og i Thisted har Jehovas Vidner succes med den praksis.    Behzad Yousef kom alene hertil med et flygtningeskib, der kæntrede på Middelhavet. Programmet er et nyt afsnit i serien

Læs flere artikler fra Midt- og Vestjylland eller i kategorien Kultur.